Hoe werk ik

Je hebt het contactformulier ingevuld.
Je ontvangt van mij een e-mail. Hierin laat ik weten of er een wachttijd is, wanneer ik voor jullie aan de slag kan en/of wanneer we de kennismaking plannen. Ook vind je in deze mail een intake-formulier.

kennismaking:
Deze gaat via beeldbellen. Tijdens de kennismaking kan ik bepalen of er voor het juiste consult is gekozen. Ook kijken we op deze manier of er een wederzijdse klik is.

Is er geen kennismaking? Dan bepaal ik aan de hand van de intake of er een juiste consult keus is gemaakt.

Intake-formulier: 
Deze vul je volledig in. Je houd 2 dagen een dag-log bij en deze stuur je inclusief het intake-formulier via de mail aan mij terug.

Analyse: 
Op de afgesproken datum ga ik voor jullie aan de slag. Ik laat een uitgebreide analyse los op het ingestuurde intake-formulier en zet alles voor jullie op papier. Dit wordt een persoonlijk plan boordevol informatie, eyeopeners en een persoonlijk stappenplan. Afhankelijk van het gekozen consult krijg je de analyse/het consult als PDF bestand in je mailbox aangeleverd of bespreken we de analyse via beeld-bellen. Is de analyse klaar, dan is daar het consult geboren.

Het consult: 
Met het consult kunnen jullie lekker aan de slag. Je leest alles rustig door en doorloopt alle stappen. Heb je gekozen voor extra begeleiding of kom je er halverwege achter dat je toch wat extra handvatten zou kunnen gebruiken kan je altijd extra begeleiding bijboeken. Ook maken we afspraken voor tussentijds contact. Je krijgt de optie tot beeld-bellen of mail/WhatsApp contact.

Consulten bekijken